Kort om vår selskapsmeny

Dette er menyer tiltenkt bryllup og andre arrangementer. Ved ønske om disse rettene anbefaler vi at du også bestiller kokk i tillegg. Menyen her er et utgangspunkt, men vi vil veldig gjerne skrive menyer som er tilpasset behov, ønsker, budsjett, sesong og eventuelt fasiliteter.

Send oss en mail eller ring for bestilling.

IMG_5522-min (2)

Forretter

  • Norske saltbakte beter kr 125,-

    Med bringebærvinagrette, salte valnøtter, focaccia og sitronsmør

  • Kveite kr 170,-

    Med dill, rugbrød og grønt eple

  • Kamskjell kr 150,-

    Med blomkål, kapers og smørsauce

  • Kalv kr 150,-

    Med rødbeter, linser og urter

  • Kveite-Laks-Kamskjell kr 155,-

    Med valnøttolje, sesam og soya

Se allergener
IMG_5594

Hovedretter

  • Kveite kr 260,-

    Med grillet paprika, rotgrønnsake og Beurre Blanc

  • Havlaks kr 235,-

    Med bulgur, agurk, reddik og brunet smør

  • Bakt torsk på knuste poteter kr 260,-

    Med hvitløkssjy og bladsalat

  • Ørret kr 260,-

    Med potetpurè, chorizo aigre doux, spinat og hvitløk

  • Okse ytrefilèt kr 300,-

    Med sopp, sjallotløk og rødvinssjy

  • Okse, røkt på hickorytre kr 310,-

    Med BBQ-selleripurè og røkt rødvinssaus.

  • Lammefilét på bønner kr 280,-

    Med spinat og soltørket tomatsjy

Se allergener
IMG_5362 (1)-min

Desserter

  • Karamell-lakris terte kr 140,-

    Med karamellkrem

  • Sjokoladeterrinne kr 135,-

    Med peanøtter, salt karamell og bringebær

  • Timian-"Crumble" kr 130,-

    Grønne epler, mascarpone og vaniljekrem

  • Kokosfløte kr 135,-

    Med rabarbra og lime

Se allergener
Rull til toppen