Brukes til fester, avslutninger, gravferder såvel som dåp.

Snitter og smørbrød kan også smake nydelig. Vi har  valgt en ganske tradisjonell måte å lage de på, men har likevel lagt vekt på at de skal være litt eksklusive, med mye gode smaker.
Vi lager pålegget stort sett selv, det samme gjelder også dressinger og kremer. De andre ingrediensene er nøye utvalgt av meget god kvalitet.

NB: det er en minstebestilling på fem kuverter på snitter og smørbrød.
IMG_5394

Tradisjonelle snitter

kr 165,- pr. person

  • Reker med hjemmelaget majones
  • Røkt laks med egg, pepperrot og dill
  • Saltet skinkestek med Dijon-sennepskrem
  • Hjemmelaget roastbeef med dansk remulade
  • Brie med hjemmelaget aprikosmarmelade

Tillegg for å bytte ut ett slags pålegg med karbonade er kr 15,-

Tillegg til å legge til en snitte med karbonade er kr 44,-

Alle snitter og smørbrød kan lages glutenfrie og tilpasses allergener

  • Reker med hjemmelaget majones – skalldyr, laktose
  • Røkt laks med egg, pepperrot og dill – fisk, egg
  • Saltet skinkestek med Dijon-sennepskrem – sennep
  • Hjemmelaget roastbeef med dansk remulade – egg
  • Brie med hjemmelaget aprikosmarmelade – laktose
IMG_5497-min

Smørbrød

kr 100,- pr.

  • Roastbeef med syrlig agurk og dansk remulade
  • Reker med sitronmajones og dill
  • Brie de meaux med syltede nøtter og frukt
  • Serranoskinke, mozzarella og pesto
  • Hjemmerøkt laks med egg og sitron
  • Kalkun med waldorfsalat
  • Roastbeef med syrlig agurk og dansk remulade – egg
  • Reker med sitronmajones og dill – skalldyr, egg
  • Brie de meaux med syltede nøtter og frukt – laktose, nøtter
  • Serranoskinke, mozzarella og pesto – laktose, nøtter
  • Hjemmerøkt laks med egg og sitron – fisk, egg, sitrus
  • Kalkun med waldorfsalat – laktose, nøtter