Vi har kakene til ditt arrangement!

Her lager vi det meste selv, men kjøper også noe fra Kristiania Gourmet. 
Marsipankakes kjøpes - det er den beste vi noen gang har fått servert - ellers lager vi alle kaker på eget kjøkken.
IMG_5362 (1)-min

Hele hjemmelagde kaker

Bringebærmoussekake med hvit sjokolade
15 porsjoner - kr 685,-

Sjokolademousse "After Eight" med kjerne av créme brúlée tilsmakt mynte
15 porsjoner - kr 685,-

Pasjonsfruktmoussekake med hele bringebær
15 porsjoner - kr 685,-

Salt karamellsjokoladepai tilsmakt lakris fra Johan Bulow
15 porsjoner - kr 685,-

Sitron-cheesecake med jordbærlokk
kr 685,-

  • Bringebærmoussekake med hvit sjokolade – gluten, laktose
  • Sjokolademousse «After Eight» – gluten, laktose
  • Pasjonsfruktmoussekake– gluten, laktose
  • Salt karamellsjokoladepai – gluten, laktose
  • Sitron-cheesekake – gluten, laktose
 
IMG_9880

Marsipankaker

Marsipankake med jordbær eller bringebær
14 biter - kr 710,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
18 biter - kr 885,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
24 biter - kr 1090,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
35 biter - kr 1530,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
45 biter - kr 2400,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
55 biter - kr 3000,-

Påslag for skrift: kr 65,- pr. kake
Bilde/logotrykk: kr 350,- pr. kake

  • Marispankake alle størrelser – gluten, egg, laktose
 
IMG_5563 2

Konditori

Hveteboller
kr 20,- pr. stk.

Rosinboller
kr 20,- pr. stk.

Store kanelknuter
kr 40,- pr. stk.

Skolebrød
kr 37,- pr. stk.

Brownies med fudge
kr 42,- pr. bit

Gulrotkake med ostekrem
kr 45,- pr. bit

Wienerbrød
kr 32,- pr. bit

Wienerpecan
kr 32,- pr stk.

Wienerkringle. 30 porsjoner. Eple eller makron
kr 735,- pr kringle

  • Hvetebolle og rosinbolle – gluten, laktose
  • Store kanelknuter – gluten, laktose
  • Skolebrød – gluten
  • Brownies med fudge – gluten, laktose
  • Gulrotkake med ostekrem, gluten, egg, laktose
  • Wienerbrød – gluten, egg, laktose
  • Wienerpecan– gluten, egg, laktose, nøtter
  • Wienerkringle – gluten, egg, laktose, nøtter