Vi har kakene til ditt arrangement!

Her lager vi det meste selv, men kjøper også noe fra Kristiania Gourmet. 
Marsipankakes kjøpes - det er den beste vi noen gang har fått servert - ellers lager vi alle kaker på eget kjøkken.
IMG_5362 (1)-min

Hele hjemmelagde kaker

Bringebærmoussekake med hvit sjokolade
- 15 porsjoner

kr 695,-

Sjokolademousse "After Eight" med kjerne av créme brúlée tilsmakt mynte
- 15 porsjoner

kr 695,-

Pasjonsfruktmoussekake med hele bringebær
- 15 porsjoner

kr 695,-

Salt karamellsjokoladepai tilsmakt lakris fra Johan Bulow
- 15 porsjoner

kr 695,-

Sitron-cheesecake med jordbærlokk
- 15 porsjoner

kr 695,-

  • Bringebærmoussekake med hvit sjokolade – gluten, laktose, egg
  • Sjokolademousse «After Eight» – gluten, laktose, egg
  • Pasjonsfruktmoussekake– gluten, laktose, egg
  • Salt karamellsjokoladepai – gluten, laktose, egg
  • Sitron-cheesekake – gluten, laktose
 

Marsipankaker

Marsipankake med jordbær eller bringebær
- 14 biter

kr 725,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
- 18 biter

kr 895,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
- 24 biter

kr 1149,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
- 35 biter

kr 1599,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
- 45 biter

kr 2549,-

Marsipankake med jordbær eller bringebær
- 55 biter

kr 3149,-

Påslag for skrift: pr. kake

kr 75,-

Bilde/logotrykk: pr. kake

kr 399,-

  • Marispankake alle størrelser – gluten, egg, laktose, nøtter
 

Konditori

Hveteboller

kr 24,-

Rosinboller

kr 24,-

Store kanelknuter

kr 46,-

Skolebrød

kr 46,-

Brownies med fudge

kr 45,-

Gulrotkake med ostekrem

kr 49,-

Wienerbrød

kr 35,-

Wienerpecan

kr 35,-

Wienerkringle. 30 porsjoner. Eple eller makron

kr 765,-

  • Hvetebolle og rosinbolle – gluten, laktose, egg
  • Store kanelknuter – gluten, laktose, egg
  • Skolebrød – gluten, laktose, egg
  • Brownies med fudge – gluten, laktose, egg
  • Gulrotkake med ostekrem, gluten, laktose, egg
  • Wienerbrød – gluten, laktose, egg
  • Wienerpecan– gluten, laktose, egg, nøtter
  • Wienerkringle – gluten, laktose, egg, nøtter