Vår historie

Arena Catering

- ble stiftet i April 2012.
Vi fikk en gylden mulighet til å ta over kjøkkenet på Vestby Arena for å skape noe selv.

Etter mye papirarbeid, og frustrasjon over byråkratiet sto det endelig Arena Catering AS på Brønnøysund og vi eide vårt eget aksjeselskap.

Siden den gang har det gått litt av seg selv. Vi har blitt lærlingebedrift, og vi har fornyet oss og lært litt på veien.

I skrivende stund er vi på det 12.året. Veien har gått overraskende fort men ikke vært uten krumspring.

Heldigvis elsker vi det vi gjør, og syns det er fantastisk å drive for oss selv. Dette gjør at vi gir litt mer av oss selv ettersom det for det første er meget personlig, samtidig som vi er avhengig av god kvalitet og fornøyde kunder for å kunne beholde driften.

Vi føler oss forpliktet over å gi deg som kunde, en god opplevelse og kvalitet.

Eier, daglig leder og kjøkkensjef

Henrik Flesche

Med 12 års erfaring fra forskjellige kjøkken i Oslo- området føler jeg det er på tide å bruke mine kunnskaper her hjemme i Vestby.

Jeg har jobbet med det aller meste i min tid og har hentet mine kunnskaper fra meritterte gourmetrestauranter som Statholdergaarden, De fem stuer og Lysebu.

Jeg ser frem til å lage mat for deg og gjerne hjelpe til med kreative forslag til ditt arrangement.

Eier, sous chef og transportansvarlig

Thomas Bergseng

Nesten 20 års erfaring fra restaurantbransjen som kokk har gitt meg bred kunnskap innenfor matlaging.

Jeg har jobbet på et vidt spekter av, fra kafé til “fine dining”-restauranter.

Jeg er opptatt av nytenking, kvalitet og service og du finner meg ofte på restauranter rundt i hovedstaden på jakt etter nye ideer.

mee

Kokkehjelp og gledesspreder

Panadon "Mee"

Etter å ha vært lærling i god stund, bestemte Mee seg for at han ønsket seg fast jobb på kjøkkenet i Vestby. 

Ettersom det stadig blir mer å gjøre, ble han et ønsket tilskudd – og presterer på høyt nivå.

Han er fast inventar på våre serveringer på Rederiforbundet i Oslo, og dere vil se mer av han fremover.